Igår tog vi med farmor och farfar på en liten överraskningsresa till Nai Yang Beach och det femstjärniga hotellet Indigo Pearl.
Där intog vi en fantastisk buffé som ni kan se av bilderna.
Där intog vi en fantastisk buffé som ni kan se av bilderna.
Hotellet har en speciell men mycket läcker design.
Receptionen
En av 5 barer
Mysig soffa
???
En av poolerna.
En till.
Stranden
Lite olika rum.
Restaurangen som vi åt på.
Buffébordet räckte mer än väl till.
Vi startade med havets läckerheter.....
Sushi bordet
Ostron......
.......som inmundigades med stil (men smaken och konsistensen gjorde att det nog inte kommer att prövas igen!).
Tonfisk
Isfisken smälter fort i värmen.
Fiskar, bläckfiskar, räkor och musslor.
......innan vi gick över på kött, för att sedan avsluta........
......innan vi gick över på kött, för att sedan avsluta........
Helstekt gris.
Anka
Div. smått och gott.
.......med desserten.
Efterrätterna såg inbjudande ut.
Personalstyrkan på Two Chefs satt några bord längre bort på deras "studieresa"
Mums!
Pernillas efterrättstallrik!!!
All mat var fantastisk god, likaså drycken som bestod av öl, champagne, rött och vitt vin samt drinkar.
Eftermiddagen avslutades på stranden där den här killen stolt kom fram och visade vad han hade fångat. E var tydligt imponerad!
Sååå lyxigt ni har det. Här hemma har det ätits lussebullar idag och jag lyckades få upp tjejerna för att kolla och äta lucia frukost framför tvn i morse. Hade gärna frossat med er i alla skaldjur och efträtter. Här blåser det storm och regnar ännu en dag. Vilket underbart december väder! Kram på er alla!
SvaraRadera